O nama

Kompanija je osnovana 1946. godine, pretežna delatnost je ugostiteljstvo. Ugostiteljsko turističko preduzeće "Morava" je vodeća ugostiteljska kompanija u regionu zapadne Srbije, koja kvalitetnom ponudom izlazi u susret svojim klijentima nudeći im specifičan i prepoznatljiv proizvod na tržištu. Dobra usluga klijentima je neophodna, a za to je zaduženo profesionalno i obrazovano osoblje, koje efikasno komunicira sa klijentima i osigurava im nezaboravno iskustvo.

Naši objekti

U okviru kompanije danas se nalaze tri hotela i to hotel ”Beograd”****, hotel ”Kole”***, hotel “Livade”***, restoran sa sobama "Zdravljak"***, restoran sa smeštajem ”Lovac”, restoran “Plaža”, smeštajni kapaciteti restorana “Morava”, kafana "Car Lazar" i caffe-restoran “Proleće”. Objekti su uglavnom locirani na teritoriji opštine Čačak, u samom gradu i u dve banje, Ovčar banji i banji Gornja Trepča, a o zadovoljstvu gostiju brine oko 160 zaposlenih.

Vizija

Vodeća ugostiteljska kompanija u ovom delu Srbije, koja kvalitetnom ponudom zadovoljava potrebe svojih gostiju.

01

Misija

Zasniva se na kvalitetu usluge, zadovoljstvu gostiju i konstantnom praćenju novih trendova i tehnologija, što omogućava održavanje konkurentske pozicije na tržištu.

02

Ciljevi

Jasno su definisani kroz dugoročne i kratkoročne planove, za koje su stvoreni projekti i programi čija će implementacija dovesti do planiranih rezultata.

03